Friday, December 2, 2011

Trei bucatarese au pregatit peste o mie de portii de fasole cu carnati la Botosani

Maria Paduraru este una din cele trei bucatarese care au pregatit festinul din strada la care botosanenii au dat navala. Impreuna cu alte doua femei inimoase, pregateste bucatele dupa o reteta speciala, imbunatatita an de an. Pentru Ziua Romaniei de anul acesta, sau pregatit circa o mie de portii, ... pentru care au fost necesare 200 de kg de fasole si 50 de kg de carnati deliciosi, scrie www.adevarul.ro. Maria Paduraru a petrecut in bucataria de la Cantina de Ajutor Social, unde sau pregatit bucatele, circa 14 ore. Bucatareasa inimoasa nea povestit cm a pregatit ospatul. " Mai intai am pus la inmuiat fasolea cateva ore, dupa care am pus la fiert. Pe la 2 noaptea am terminat totul. Ma simt mandra si bucuroasa ca atata lume mananca din bucatele preparate cu mana mea. Sper sa le placa" a spus cu mandrie Maria Paduraru. Botosanenii au dat semne ca fasolea a fost delicioasa, dupa coada imensa care sa format cum au simtit mirosul bucatelor.

No comments:

Post a Comment